Повернутися до звичайного режиму

Свято Першого дзвоника

Ранок першого вересневого дня у школі №2 наповнився мелодійними звуками шкільного дзвоника. Для проведення урочистої лінійки, присвяченої Дню знань, на подвір’ї навчального закладу зібралися педагоги, учні, батьки, гості.

Свято розпочалося із внесення Державного прапора. З уст присутніх велично прозвучав Державний гімн України. Директор школи Пироганич Ольга Михайлівна звернулась до присутніх із святковою промовою. Вона зазначила, що ми всі – одна велика родина. Школа нас ростить, навчає, виряджає на незвідані шляхи-дороги, а потім чекає, щоб порадіти нашим успіхам і поспівчувати, коли трапляються невдачі. Ось і сьогодні школа світиться щастям, бо на її поріг повернулися діти. Також вона привітала наймолодших учнів 1-А (класовод – Богуцька Ніна Кузмівна), 1-Б класів (Оніщук Світлана Аркадіївна) і майбутніх випускників 2018 року, учнів 11-А класу, побажала їм успіхів в оволодінні знаннями, мирного неба, здійснення всіх бажань.

Пролунали поетичні рядки з вуст наймолодших вихованців школи. І ось, нарешті, мелодія першого дзвоника сповістила: похід в Країну Знань розпочато!

Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника

Кiлькiсть переглядiв: 112

Фотогалерея

Комунальний заклад загальної середньої освіти "Рожищенський ліцей №2"

вул. Драгоманова, 3,
45101, Волинська область, Луцький район, м. Рожище,
Україна

Cпеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Підтримуємо Українську Армію!

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!