Герої не вмирають!

20 лютого вся Україна в скорботі схилила голови перед світлою пам’яттю героїв Небесної сотні. До відзначення другої річниці Майдану в Україні, вечору-реквієму "Пам’яті Небесної Сотні", що проходив в РД "Просвіта", долучилися педагогічний колектив та учні нашої школи.

19 лютого учні 1-4 класів взяли участь у поминальній акції пам’яті Небесної Сотні "Свічку запали за героїв тих, хто помер в борні".

На першому уроці була проведена загально шкільна лінійка на якій виступила директор школи Пироганич О.М. "... Прошу вас діти, завжди пам'ятайте про ті події. Будьте патріотами, любіть свою землю, і пам'ятайте якою ціною дається нам наша незалежність". Учні та вчителі хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної Сотні та спільно виконали Державний Гімн України.

Школярі свідомо віднеслися до конкурсу, оголошеного "Народною самообороною м. Рожище", і намалювали малюнки на патріотичну тематику, в яких висловили підтримку воїнам АТО, свою любов до Батьківщини та про мирне небо над Україною.

Свистунова Лариса Олександрівна, педагог-організатор, з учнями 8-10 класів підготували літературно-музичну композицію "Сотня величі і слави" для учнів 5-11 класів. Музичний супровід оформили кращі волонтери, учні 8-А класу Поліщук Назар та Юфімчук Вадим, активну участь взяли учні: Пилипчук І., Новачук С., Ходзінський В., Шнит Ю.,Іщенко А., Сидорук Б., Котельчук І., Войтюк Ю., Петрук І., Безверха С., Гордєй В., Пашков В., Грищук В. Зі сльозами на очах переглядали педагоги та школярі хроніки тих буремних подій, слухали патріотичні пісні і завершили словами:

- Слава Україні! – Героям слава!

Герої не вмирають

Герої не вмирають

Герої не вмирають

Герої не вмирають

Герої не вмирають

Герої не вмирають

Герої не вмирають

Герої не вмирають

Кiлькiсть переглядiв: 139

Фотогалерея

Комунальний заклад загальної середньої освіти "Рожищенський ліцей №2"

вул. Драгоманова, 3,
45101, Волинська область, Луцький район, м. Рожище,
Україна

Cпеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Підтримуємо Українську Армію!

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!