Повернутися до звичайного режиму

Зустріч з воїном АТО

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні ж вона на всіх одна — війна, хоч як би ми її не називали. Хтось бере у руки зброю і йде захищати рідну землю, а хтось допомагає фізично, фінансово чи морально. В прагненні підтримати наших відважних вояків єднаються і дорослі, і діти. Так у багатьох населених пунктах району, щоб віддячити своїм героям-землякам, організовують щирі, по-родинному теплі зустрічі.

У грудні в ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 м. Рожище відбулася зустріч учнів 2-Б класу з солдатом АТО Хмелюком Віталієм Анатолійовичем, який приїхав у відпустку. Такі заходи допомагають дітям зрозуміти, що «патріот» – це не просто слово, а людина, яка дійсно любить свою країну, опікується сьогоденням, думає про майбутнє, цінує й поважає минуле.

Зустріч з воїном АТО

Зустріч з воїном АТО

Зустріч була теплою і душевною. Нашого героя зустріли гарячими оплесками. Учні передали свої листи та малюнки-побажання солдатові,та говорили , щоб вертався живими і обов’язково з перемогою. Зустріч продовжилася розповіддю про воїнів, які зараз у складі різних військових частин захищають наші рубежі на Сході. Наприкінці заходу діти та вчителі подякували гостю за його патріотизм та відданість державі, усі висловлювали надію на те, що незабаром ми будемо жити під мирним небом над головою.

З болем у серці солдат розповідав, що вони пережили за час, проведений в зоні АТО. Розповіді були надзвичайно щирими і водночас пронизані глибоким патріотизмом і вірою в перемогу. Учасник АТО закликав школярів любити рідну Україну та бути патріотами своєї держави. По закінченні зустрічі діти побажали йому здоров’я, удачі, сил, щоб він повернувся додому живим та неушкодженим з перемогою.

Кiлькiсть переглядiв: 199

Фотогалерея

Комунальний заклад загальної середньої освіти "Рожищенський ліцей №2"

вул. Драгоманова, 3,
45101, Волинська область, Луцький район, м. Рожище,
Україна

Cпеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Підтримуємо Українську Армію!

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!