Творчі сходинки педагогів Волині - 2018

19 квітня 2018 року у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося закриття ХХІІІ обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині".

Виставка має на меті створення умов для оновлення змісту, рівного доступу до якісної освіти, подальшого розвитку та впровадження інновацій, спрямованих на вдосконалення процесу навчання, виховання; формування інноваційної культури педагогічних кадрів; використання в освітньому процесі нових педагогічних ідей і технологій, передового педагогічного досвіду.

Педагогічний колектив школи щиро вітає вчителя інформатики, Мізюка Олександра Миколайовича, який представив на виставку у номінації "Технології (Інформатика)" власну роботу (електронний підручник Путівник мовою програмування Python), що отримала схвальні відгуки і посіла І місце серед 66 дидактичних і методичних матеріалів, заявлених у цій номінації.

Мізюк Олександр Миколайович нагороджений дипломом І ступеня управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації.

Бажаємо нових звершень і творчих успіхів у майбутніх конкурсах!

Кiлькiсть переглядiв: 314

Фотогалерея

Комунальний заклад загальної середньої освіти "Рожищенський ліцей №2"

вул. Драгоманова, 3,
45101, Волинська область, Луцький район, м. Рожище,
Україна

Cпеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Підтримуємо Українську Армію!

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!